Graviditetsvecka 35 (34+1)...

...40 dagar kvar till beräknad födsel.
 
Har fått vara til MVC en extra gång då jag förra veckan hade flimmer framför ögonen som kom och gick.
Det var (vad jag kan tänka mig) som vid migrän fast utan huvudvärken. Jag var också otroligt trött och lite "flummig"..Men med semestern kom också vilan och mina flimmer är borta.
 
Nu har jag snart haft 5 semesterdagar och det känns lite halvt ofattbart att jag inte ska jobba på arbetet mer under en längre tid. Samtdigt som jag känner hur moderskänslorna bara väller över mig ibland.
Speciellt nu när jag tvättat och hängt fin första bebistvätt <3
 
 
Jag har turen att få ärva så mycket fina bebiskläder av både mina systrar och min svägerska vilket är toppen. Storlek 50 och 56 är knappt använt och jag ser fram emot att vår lilla sötnos ska få bära sina kusiners kläder.
 
Kroppsligt så är det mycket som känns besvärligt nu. Jag sover inte bra, det gör ont och är tungt att andas. Magen är ivägen och huden är extremt känslig. Jag upplever mig dock inte som så mycket gnällig men visst det tar emot att erkänna att jag inte kan göra vissa saker, speciellt i vår renovering.
 
Till helgen kan vi i alla fall börja att inreda barnrummet och flytta upp vårt sovrum till överplan- det känns jätteroligt!