Så stor men ack så liten



Min stora lilla tjej- helt fantastisk och underbar. 

Hon är glad och sprallig! Hennes häftiga humör gör sig till känna när magen är tom och middagen är på gång...oj oj oj vilka sista minuter det kan vara innan maten står på bordet. 

Ella har börjat sätta ihop ord nu. En dag vid middagen sa hon "...stooor pasta" och menade då att hon ville ha en hellång spagetti, en som mamma inte skurit sönder 😜 Underbart! Efter den dagen har hon bara fortsatt. Det är "mamma kom", "mamma upp"..."mera macka...mera mat". Verkligen superrolig tid nu när hon knäcker nöt efter nöt i sin språkutveckling. 

Senast jag skrev så hade vi problem med höstblåsor och ja..det är första veckan denna vecka som Ella är på förskolan. Vilka otroligt energikrävande två veckor det varit. Det värsta var att vi inte fick i oss någon sömn. I dryga 10 nätter var det kliandes fötter som besvärade Ella så pass att jag fick smörja, kyla, hålla och smeka dessa små fossingar- varje timme! 

Men så fick vi utskrivet Aerus, antihistaminer i droppform, och på några nätter sov hon bra igen. Nu är vi inne på andra natten utan medicinen och själva blåsorna torkade ut för ca veckan sedan. Dock är det ärrvävnad både under och på foten som inte ser så roligt ut men det försvinner nog rätt snabbt med tanke på att hon växer. 




Som ni ser händer er mycket med huset nu också. Christoffer och pappa gjöt plintar under Kristihimmelfärdshelgen och under den gångna helgen så borstade vi hela baksidan så nu är det dags för tvätt och sedan målning! 😍