Fru Nyborg

Åh! Det har nu gått 3 veckor sedan jag vaknade upp på söndagen den 10/5 som gift! Som fru Nyborg :) 

Vår bröllopsdag å lillans dopdag kunde inte blivit bättre och det har vi våra nära och kära att tacka för! Vilken insats av våra mödrar som dekorerat festlokalen och ett fenomenalt bra arbete av vårt värdpar som höll i och organiserade festen! Så roligt och så himla bra! 

Vi fick känslan av "en enda stor familj". Det var avslappnat, surrigt och kärleksfyllt. Maten smakade väldans bra och all dryck passade utmärkt- ja ni hör vad nöjd jag är! 

Själva vigseln blev en aning speciell då Ella skrek oavbrutet men hon blev knäpptyst när jag tog henne i min famn och gick över till dopfunten. Då uppstod ett hjärtligt genomgående skratt i kyrkan och jag drog en lättnads suck. De två ceremonierna var annars väldigt fina. Mina goa, underbara vänner familjen Argården sjöng och spelade så vackert att fler än ett öga blev tårfyllt! 

Så nu såhär tre veckor efteråt svävar jag fortfarande på det där rosa molnet. Jag tittar på min vigselring och jag känner- japp!! Detta är jag- Victoria Nyborg- lyckligt gift och lyckligt lottad med en så fin familj! ❤️