Jul, jul strålande jul!

Så har julhelgen passerat och nyår stundar. Detta års jul har varit en av de bästa på länge och verkligen präglats av lugn och ro samt massor utav familjeglädje. 

Mina föräldrar kom den 22:a och åkte den 28:e. De bodde hemma hos oss och det var så mysigt att få se dem leka och krama vår lilla Ella. På julaftons förmiddag åt vi julgröt och öppnade julklappar med dom. Ella fick en Bobbycar och vi ett par riktigt snygga sänglakan. Underbart! 
På eftermiddagen åkte vi till Ellas farmor där vi åt julmat och öppnade julklappar tillsammans medChristoffers bror m familj. Jättemysigt och avslappnat trots två småtjejer som på kvällskvisten var riktigt trötta. 

På annandagen tog vi en härligt kall och krispig promenad ute på hemmanet tillsammans med bror å familj å syster å familj. Därefter grillades det korv och vi drack kaffe. Sedan vart det återigen lite julklappsutdelning. På kvällen tog Christoffer och jag tillfället i akt och gick ut på restaurang APA, åt en riktigt god burgare och gick sedan på bio. En uppskattad kväll kan jag säga! 

Nu är huset lite svalare än för två dygn sedan. Mor å far har återvänt hem och jag har redan jobbat två arbetspass. Planering inför nyårsfirande är i full gång och jag ser fram emot en riktigt rolig kväll tillsammans med Christoffers bröder och familjer.


Vår fina julgran! 


Paketöppning på julafton. 


Grillning på annandagen :)