Språng, faser eller fuzzytime

Lilla damen här hemma blir mer och mer stabil i ryggen. Nu kan hon sitta själv en kort stund men när hon rör sig tappar hon balansen och ramlar oftast framåt. Hon tar sig nån liten centimeter fram å nån centimeter bak när hon ligger på mage på golvet. Jag kallar de stunderna för hennes träningspass. Hon blir både trött och arg efter ett tag liggandes på mage då hon inte rullar över på rygg ännu. 

Hon äter en portion gröt varje dag ca 80 ml och tar ersättning rätt bra nu. Min bröstmjölk har ju minskat och ibland blir hon så arg när hon ammar och då är det rätt skönt att hon tar flaskan. Nattetid äter hon fortfarande obehindrat :) Imorgon ska vi göra en extra viktkontroll och hoppas att hon fortfarande går upp fint i vikt! 


Annars så är Ella rätt krävande just nu, det är inte mycket som är sådär jätteskoj utan gnället präglar våra dagar för tillfället! Enligt många så är hon i en utvecklingsfas, enligt min app så är det på väg ett språng i hennes utveckling och att hon då är lite mer gnällig och "svår". Tur att min lilla bebis är så söt och att jag älskar henne så mycket! 😍