Påsk på fjället



Se så härligt det ser ut! En påsk i Sveriges fjällnatur är inte fy skam å speciellt inte tillsammans med familj. Vi åkte upp till min systers svärmors stuga i Ajaure (nära Tärnaby) och spenderade två dygn tillsammans. Det blev påskfirande med påskäggsjakt och korvgrillning utomhus. Tyvärr inte jättemycket solstrålar men vad gör det när vi har så glada och härliga barn!

Det är så härligt att bara få "vara" tillsammans. Inga måsten och ingen stress, dessutom var både Ella och jag förkylda så orken var inte på topp. Ella har haft det riktigt besvärligt med sin hosta. Den kommer och går hela tiden och vissa nätter är hemska. 

Idag tog jag en vabdag och tog med jäntan till BVC och läkaren. Han lyssnade på lungor och hjärta, tittade i hals och kände lymfkörtlar allt utan problem. Frisk liten unge vi har! Dock så kvarstår ju denna hosta och vi fick råd att fortsätta med mollipect vid behov en månad till. Är det ingen förbättring efter den tiden så är allergitester/ utredning astma nästa.

Jag tror som min svägerska att nu med våren och värmen som kommer så ger sig nog hostan med det. Det är bara så jobbigt att höra henne besväras av detta när det enda jag önskar är att hon ska få sova besvärsfritt.